назад

Співпраця Першого львівського місцевого центру з міськими відділами пробації

1 Centr probacia17 січня 2018 року директор Першого львівського місцевого центру з надання БВПД Юлія Грушицька провела робочу зустріч з очільниками районних секторів Львівських міських відділів пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції України.

Участь у зустрічі також взяли: Ігор Шургот, завідувач Шевченківського РС ЛМВ з питань пробації; Леся Михальська, завідувач Сихівського РС ЛМВ з питань пробації; Андрій Терих, начальник Личаківського РС ЛМВ з питань пробації; Наталія Голованьова, начальник Франківського РС ЛМВ з питань пробації; Світлана Клюс, завідувач Галицького РС ЛМВ з питань пробації; Віталій Мусійовський, начальник Залізничного РС ЛМВ з питань пробації.

Відповідно до Закону України «Про пробацію» суб’єкти пробації мають право на роз’яснення своїх прав та обов’язків, отримувати інформацію про можливу допомогу і консультації, оскаржувати рішення, дії, бездіяльність органів пробації.

Так, Юлія Грушицька узгодила можливість відкриття дистанційних пунктів надання безоплатної правової допомоги у районних секторах пробації.

1 Centr probacia1

Крім цього обговорили ряд питань взаємодії між установами, узгодили план проведення заходів правового характеру для засуджених та осіб, які відбули покарання. Йшлося також і про порядок спільної участі у інформаційно-просвітницьких заходах.

По завершенні заходу, Центром було передано присутнім інформаційні буклети для їх розповсюдження.

Цей захід став черговим кроком у реалізації співпраці між Першим львівським місцевим центром з надання БВПД й уповноваженими органами з питань пробації м. Львова.

За детальною інформацією звертайтесь у Перший львівський місцевий центр з надання БВПД за адресою:

м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 71; конт.тел.(032) 237-08-09.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).