назад

Співпраця Турійського бюро правової допомоги з кримінально-виконавчою інспекцією

12.09. Турійське бюро12 вересня 2016 року в приміщені Турійського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції Управління державної пенітенціарної служби України у Волинській області за участі начальника сектору Валентина Карпука відбулася зустріч заступника начальника відділу Турійське бюро правової допомоги Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Богдана Гута з особами, які перебувають на обліку в інспекції.

В ході зустрічі надано роз’яснення стосовно надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги. Богдан Гут пояснив присутнім хто має право на безоплатну правову допомогу, які правові послуги включає безоплатна правова первинна та вторинна допомога, хто є суб’єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу, який порядок звернення за наданням безоплатної вторинної правової допомоги.

Також всім присутнім було надано роз’яснення та консультації з правових питань.

Турійське бюро

 

На завершення зустрічі між заступником начальника відділу Турійське бюро правової допомоги Богданом Гутом та начальником Турійського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції Валентином Карпуком на підставі підписаного напередодні меморандуму про взаємодію та співпрацю було прийнято рішення про проведення спільних правороз’яснювальних заходів та прийомів громадян на постійній основі.