назад
20.03.18

Співпраця Жмеринського бюро правової допомоги з партнерами

20 03 2018 2

Забезпечення підтримки і надання послуг вразливим групам населення за підходом кейс-менеджменту обговорювали 19 березня 2018 року на круглому столі в Жмеринському міськрайонному центрі зайнятості. В засіданні взяли участь фахівці Жмеринського бюро правової допомоги, представники органів місцевого самоврядування та Жмеринської військової спілки ветеранів.

Відкрила засідання директор Жмеринського МРЦЗ, яка проінформувала соціальних партнерів про надання послуг вразливим категоріям населення за підходом кейс-менеджменту. Кожен із учасників круглого столу висловив свою позицію з приводу забезпечення підтримки і надання допомоги безробітним, які відносяться до вразливих груп населення на ринку праці.

Начальник Жмеринського бюро правової допомоги Віталій Цимбал розповів, що вчасна правова допомога гарантує людям ефективний захист їхніх прав. Також, повідомив усім присутнім про дію загальнонаціонального проекту «Я МАЮ ПРАВО!», основним завданням якого є показати людям, що захищати свої права не так складно. У рамках проекту проводиться інформування громадян та надання практичних рекомендацій щодо захисту прав за найбільш актуальними напрямами.20 03 2018 1

Після закінчення заходу його учасники отримали інформаційні листівки, буклети та плакати, які розроблені в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Довідково:

Вінницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Порика, 29; тел.: (0432) 56-01-80.

Жмеринське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Жмеринка, вул. В. Брезденюка, 19; тел. 2-28-08.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106