назад

Старокостянтинівщина: прийом громадян у Великих Мацевичах

20160405 1049430     Начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД Віта Сучок спільно з головним спеціалістом відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Олександром Росадою 5 квітня провели виїзний прийом громадян у приміщенні Великомацевицької сільської ради, що на Старокостянтинівщині.

     За консультаціями до фахівців звернулося четверо громадян. Питання, які турбували місцевих жителів, стосувалися порядку оформлення права власності на будинок в селі, порядку оформлення спадщини в разі відсутності заповіту та надання у власність земельної ділянки, яка розташована за межами населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства.

     По завершенню консультування спеціалісти центру провели зустрічі з секретарем Великомацевицької сільської ради Оленою Кравчук та медичними працівниками Великомацевицької лікарської амбулаторії. Під час зустрічей мешканцям села розповілипро діяльність Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД,ознайомили з переліком соціально незахищених категорій громадян, які можуть звернутися до місцевого центру за безоплатної правовою допомогою, а також домовились про подальшу співпрацю, зокрема щодо поширення інформації про можливість отримання безоплатної правової допомоги у місцевому центрі.

     Окрім того, Віта Сучок та Олександр Росада поширили серед мешканців села Великі Мацевичі друковані матеріали з інформацією про безоплатну вторинну правову допомогу та контактами Старокостянтинівського місцевого центру.

{gallery}img/novyny/2016/04_Kviten/06_1{/gallery}