назад
10.11.16

Стартував конкурс на посади суддів касаційних судів у складі Верховного Суду

VSКонкурс проводить Вища кваліфікаційна комісія суддів України у декілька етапів, включаючи обов’язкове кваліфікаційне оцінювання кандидатів на посади суддів Верховного Суду за критеріями компетентності, професійної етики та доброчесності. Взяти участь у конкурсі відповідно до нового законодавства зможуть як діючі судді, так і науковці та адвокати, які мають професійний стаж роботи не менше 10 років.

07 листопада 2016 року Вища кваліфікаційна комісія суддів України оголосила конкурс на зайняття 120 вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного Суду:

1) Касаційному адміністративному суді – 30 одиниць;
2) Касаційному господарському суді – 30 одиниць;
3) Касаційному кримінальному суді – 30 одиниць;
4) Касаційному цивільному суді – 30 одиниць.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, повинна на офіційному веб-сайті Комісії www.vkksu.gov.ua пройти процедуру повідомлення Комісії про намір взяти участь у конкурсі на посаду судді Верховного Суду для визначення дати та часу прийому документів.

У визначені в процесі повідомлення про намір взяти участь у конкурсі на посаду судді Верховного Суду дату та час кандидат на посаду судді особисто подає до Комісії у паперовій формі письмову заяву та документи з додержанням затверджених рішенням Комісії від 07 листопада 2016 року Умов проведення конкурсу на зайняття вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного Суду.

Прийом документів для участі у конкурсі здійснюватиметься з 17 листопада по 09 грудня 2016 року включно у робочі дні з понеділка по четвер з 09.30 до 13.00 та з 13.45 до 17.00, у п’ятницю – з 09.30 до 13.00 та з 13.45 до 15.45 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України за адресою: м. Київ, вул. Механізаторів, 9.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook          YouTube YouTube          Google Google+       т Twitter