назад

Студенти-практиканти набираються досвіду у суді

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області не залишається осторонь процесу навчання та виховання майбутньої правової інтелігенції та завжди відкритий до співпраці з молодим поколінням.

Студенти навчальних закладів  міста Івано-Франківська, які у січні проходять ознайомчу та виробничу  практику в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги в області, зокрема студенти Івано-Франківської філії Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» та Івано-Франківського юридичного коледжу Національного університету «Одеська юридична академія» мали змогу побувати в Івано-Франківському міському суді, відвідати судове засідання та наочно побачити надання адвокатом Романом Антошком безоплатної правової допомоги підзахисному.

Під час  судового засідання, яке відвідали студенти 23 січня, розглядалась справа за фактом замах на умисне вбивство. Затриманий  громадянин України, який вже був засуджений та проходив покарання у вигляді позбавлення волі, не зумів виправитися та стати на чесний правовий шлях. Наразі судовий розгляд справи триває.

Студенти-практиканти  залишились у захваті від засідання у суді, адже отримали багато цікавої та корисної інформації для себе, як для майбутніх юристів.