назад
12.04.16

Студенти Університету елегантного віку ознайомилися з соціальною програмою Уряду

160412 12У приміщенні Шосткинської центральної бібліотеки ім. Толстого інтегратор  Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Зацаринна  11 квітня провела тренінг для студентів факультету інформаційних технологій Університету III віку на тему: «Надання безоплатної правової допомоги – соціальна програма Уряду».

Юлія Зацаринна  поінформувала слухачів про затверджений законодавством перелік суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу, перелік документів, що необхідні для підтвердження категорії осіб, які мають право на безоплатну правову допомогу, розповіла про правові послуги, які надає Шосткинський місцевий центр.

 

Присутні також дізналися про успішні історії клієнтів  центру, а також про можливість отримати безоплатну правову допомогу в мобільному консультаційному пункті, який працює на базі бібліотеки.

Студенти Університету подякували за корисну інформацію, адже більшість з них вже є малозабезпеченими пенсіонерами.

Під час заходу учасники отримали інформаційні буклети щодо діяльності центру, переліку категорій громадян, які мають право на вторинну правову допомогу за рахунок держави, види правових послуг, перелік галузей права, по яким надається допомога, контактні телефони та адреса  місцевого центру.