назад

Створення мобільного пункту консультування

Уманський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжує роботу зі створення мобільних консультаційних пунктів з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей, що можуть зазнати насильства.

Працівники місцевого центру 06 червня 2016 року відвідали Бабанську спеціальну загальноосвітню школу – інтернат, в смт. Бабанка Уманського району. Під час робочої зустрічі з директором цього навчального закладу Надією Сопік обговорили питання правового захисту дітей, а також шляхи подальшого співробітництва, в результаті чого досягнуто домовленості про співпрацю та відкриття у школі-інтернаті мобільного консультаційного пункту з правових питань.

07.06.2016 року працівники Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Сідлецька та Станіслав Плахотнюк провели робочу зустріч із заступником директора Уманського районного центру зайнятості Михайлом Шабашем.

Під час зустрічі обговорили питання по інформуванню малозабезпечених осіб, учасників АТО, бойових дій, внутрішньо переміщених осіб про можливість отримання безоплатної правової допомоги.

Серед працівників центру зайнятості та громадян, які перебувають на обліку були поширені інформаційні листівки, буклети та пам’ятки, які роз’яснюють, як скористатись правом на безоплатну правову допомогу, куди в разі необхідності телефонувати і звертатись за її отриманням.