назад

Свіпраця Шосткинського місцевого центру з надання БВПД з освітянами Глухівщини

ShM 171108 118 листопада  у приміщенні відділу освіти Глухівської міської ради між Шосткинським місцевим центром з надання БВПД та відділом освіти Глухівської міської ради  підписано меморандум про співпрацю, спрямований  реалізацію та захист конституційних прав і свобод людини і громадянина.

 У ході зустрічі   начальник Глухівського бюро правової допомоги Богдан Балицький та начальник відділу освіти  Людмила Васянович узгодили основні напрямки подальшої співпраці які понесуть за собою позитивний результат спільної роботи, домовилися про створення належних умов  для забезпечення прав і свобод людини, а також доступу до безоплатної правової допомоги в частині гарантій держави щодо захисту прав громадян на навчання.

Також сторони  домовилися про залучення параюристів до проведення правопросвітницьких заходів з учнями, вихованцями, студентами навчальних закладів м. Глухів та участь у підготовці учасників Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.
 Під час заходу вирішено питання щодо роботи мобільного та дистанційного пунктів консультування на базі відділу освіти Глухівської міської ради та навчальних закладах м. Глухів  та проведення спільних заходів для вирішення проблемних та спірних питань громадян які потребують юридичної підтримки. 

ShM 171108 12

 Після підписання меморандуму спільно з начальником відділу освіти Глухівської міської ради обговорено питання щодо організації та проведення правопросвітницьких заходів серед батьківської громадськості, які будуть спрямовані на підвищення рівня правової свідомості, правової культури та правової освіти серед батьків.

Наприкінці заходу Лариса Васянович наголосила, що підписання меморандуму є важливим кроком тому, що разом можна забезпечити максимальну ефективність забезпечення позитивного вирішення питання громадян Глухівщини.

 

Для отримання безоплатної правової допомоги просимо звертатися у Глухівське бюро правової допомоги:

м. Глухів, вул. Шевченка, 4, тел. (05444) 7-07-20, 7-07-12.