назад

В Середино-Буді поштовиків інформували про безоплатну правову допомогу

ShM 171108 01З метою більш розширеного доступу до системи безоплатної правової допомоги 8 листопадаголовний спеціаліст Середино-Будського бюро правової допомоги Ольга Мішкова  завітала до працівників Середино-Будської відділення «Укрпошта»  з метою проведення активної діяльності щодо інформування громадян про розширення можливостей з надання безоплатної правової допомоги.

Фахівець розповіла про основні напрями роботи бюро, а також звернула увагу на основні цінності та міссію системи безоплатної правової допомоги в Україні в цілому.

«Працівники пошти найбільше спілкуються з жителями віддалених сел, від них громадяни отримують останні новини з життя громади, а тому вони залишаються чи не одним із найбільш наближених до населення джерел інформування»,- зазначила головний спеціаліст Ольга Мішкова.

Наприкінці зустрічі всі працівники поштового зв’язку отримали  інформаційно-роз’яснювальні  флаєри, які будуть безоплатно розповсюджені ними серед населення району.

Нагадуємо, що Середино-Будське бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру з надання БВПД знаходиться за адресою: м. С-Буда, вул. Троїцька,2, телефон: (05451)7-10-62.

 

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213103.