назад

Тренінг для працівників місцевих центрів відбувся у Регіональному центрі

navch int1    У вівторок, 25 вересня, в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області відбувся тренінг-навчання для начальників відділів правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД, а також для  працівників відділів організації надання БВПД та роботи з адвокатами Ужгородського, Мукачівського, Хустського місцевих центрів. 

   Відкриваючи захід, директор Регіонального центру Василь Попадинець окреслив пріоритетні завдання у роботі інтеграторів та фахівців бюро правової допомоги, акцентувавши на важливості проведення широкої інформаційної кампанії про систему БПД та реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право!». Також В.Попадинець звернув увагу працівників відділів організації надання БВПД на організацію роботи в частині перевірки відповідальними працівниками актів (звітів), що подаються адвокатами в установленому порядку до оплати.

navchint 2
    Начальник відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру Оксана Дудаш провела аналіз медіа-присутності місцевих центрів з надання БВПД та поінформувала про пріоритетні напрямки роботи інтеграторів та фахівців бюро правової допомоги. Також учасники навчання обговорили проблемні питання, з якими стикаються фахівці у процесі проведення правопросвітницьких заходів, реалізації проекту «Я маю право!» та підготовки успішних кейсів. Начальник відділу правопросвітництва Мукачівського місцевого центру Мирослава Пилипчинець розповіла про свій досвід виступу у програмі Громадського радіо «Ген справедливості».

navchorg 2

navchorg 3


    Заступник начальника відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Регіонального центру Віра Гут провела навчання для працівників місцевих центрів, під час якого наголосила на необхідності дотримання термінів прийому і передачі прийнятих актів від адвокатів та вимог постанови КМУ № 465 від 17.09.2014 року. Також учасники навчання обговорили проблемні питання, які виникають під час видачі доручень адвокатам.

skajp 1    Цього ж дня головний спеціаліст відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Еріка Тітка провела скайп-навчання для працівників відділів  місцевих центрів. Під час навчання фахівець порушила питання організації контролю та дотримання виконавської дисципліни та організації й ведення кадрової роботи.