назад

У Черкасах за участі заступника Міністра юстиції України відкрито сервісний центр європейського зразка Open Space

опен спейс29 жовтня 2018 року за участі заступника Міністра юстиції України Іванни Смачило в Черкаському Палаці одружень урочисто відкрито реєстраційний сервіс Open Space, який став 22-м в Україні. У відкритті взяли участь начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська, начальник Головного територіального управління юстиції у місті Києві Станіслав Куценко, начальник Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Олександр Свіренюк, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області Віктор Левицький.

Open Space у Черкасах створено на базі Черкаського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Черкаській області.

– Прийом громадян у відділі державної реєстрації актів цивільного стану вже проводять за принципом «відкритого простору». Це дозволяє уникнути черг завдяки функціонуванню електронної черги, забезпечує мешканцям області зручні та доступні умови для отримання послуг за принципом «єдиного вікна». Зараз тут доступні 12 послуг, – зазначила Іванна Смачило. – У якості та швидкості надання послуг переконалася особисто, коли дублікат свідоцтва про народження в «Open Space» видали за рекордні 10 хвилин.

опен спейс 3

опен спейс1

45019869 565659123891653 4926816779776294912 n