назад

У Чернігові підбили підсумки проходження практики студентів Академії Державної пенітенціарної служби

З 11 січня по 7 березня поточного року у Чернігівському місцевому центрі з надання безоплатної правової допомоги тривала практика студентів Академії Державної пенітенціарної служби.
Студенти ознайомилися із структурою системи безоплатної правової допомоги в Україні, послугами правової допомоги, які можна одержати звернувшись до найближчої точки доступу до БПД, отримали інформацію щодо найбільш проблемних питань, з якими найчастіше звертаються за допомогою до Центру суб’єкти права на БППД та БВПД.
Проходячи практику студенти брали участь у правопросвітницьких заходах Центру, які проводилися в установах у місті Чернігові та в громадах Чернігівського району. Це надало можливість студентам отримати практичні знання з правознавства та згодом долучитися до правозахисників, готували проекти документів процесуального характеру, брали участь у наданні безоплатної первинної правової допомоги, розробляли проекти методичних рекомендацій.
По завершенню практики директором Центру Володимиром Бобруйко проведено бесіду з практикантами щодо отриманих ними практичних знань та навичок. Обізнаність з однією з практичних сфер застосування юридичної освіти буде необхідна майбутнім правникам у подальшому зростанні як майбутніх фахівців.