назад
05.11.15

У Чернігові розпочалася серія каскадних тренінгів для адвокатів

12189919 513314972160583 8530854945877255688 n5 листопада 2015 року у готелі «Придеснянський»відбулося відкриття серії каскадних тренінгів для адвокатів, що працюють в системі безоплатної правової допомоги, на тему «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконних обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосування негласних слідчих (розшукових) дій».

Навчальні заходи для адвокатів організовані Координаційним центром з надання безоплатної правової допомоги спільно з ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» та за сприяння Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.
Тренінги проводять тренери–модератори, які попередньо пройшли двоетапний курс навчання у столиці, протягом якого вони вдосконалювали свої теоретичні знання за визначеною темою майбутніх каскадних тренінгів та практичні тренерські навички, зокрема, з ефективної комунікації та взаємодії з аудиторією.
Нагадаємо, що тренінги для адвокатів Чернігівської області пройдуть 5-6 та 19-20 листопада.
ДОВІДКОВО
Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи безоплатної правової допомоги, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-тренерами за визначеною тематикою. Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги. За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухали повну програму, отримують сертифікати.