назад

У Чигирині поєднують святкування з вуличним інформуванням громадян

День Незалежності України – державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня у зв`язку з ухваленням Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України. Завдяки проголошенню незалежності, в Україні розпочався процес формування демократичного суспільства та правової держави.
Під час святкових заходів, головний спеціаліст Чигиринського бюро правової допомоги Кривошея Оксана провела вуличне інформування жителів та гостей міста Чигирин, про права, гарантовані їм Конституцією і законами України.
В межах загальнонаціонального просвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», громадяни були ознайомлені з тим, як реалізовувати свої права та дізналися про кампанії «Відповідальне батьківство», щодо захисту прав дітей і «Чесна платіжка», спрямовану на захист прав споживачів житлово-комунальних послуг.
Єдиний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).