назад

У Дніпрі пройшов вечір соціального кіно #prostoNEBA

40040042 315258812354311 1332653550798372864 oУ рамках Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA у Дніпрі пройшов в вечір соціального кіно #prostoNEBAУсі бажаючі мали змогу переглядати соціальну кінострічку “Лізо, ходи додому!”. Історія маленької Лізи, яка постійно шукає прихистку від свого похмурого та жорстокого життя та намагається пережити нескінченні запої своїх батьків, не змогла залишити байдужими ані батьків, ані дітей, які були присутні на заході.

А для того, аби не тільки усвідомлювати проблеми, які існують в нашому суспільстві, а ще й мати інструменти для їх вирішення глядачам та глядачкам було презентовано тематичну книгу “ПРОти НАСильства”, авторками якої є відомі правозахисниці України та брендовану продукцію центру. І звичайно, присутні дізнались про важливі аспекти роботи системи безоплатної правової допомоги.

Важливо, що захід став черговим з серії показів соціального кіно, які проходять за ініціативи Третього дніпровського місцевого центру з надання БВПД та Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова, за підтримки Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Нагадуємо, що детальну інформацію з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги, можна отримати за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103 або на веб-сайтах Міністерства юстиції та Координаційного центру з надання правової допомоги.

{gallery}news/2018/09/3{/gallery}