назад

У Городищенській виправній колонії провели прийом засуджених

gol

Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД Денис Пашкевич та адвокати, які співпрацюють з Регіональним центром, Олександр Негрей, Алла Філатова, Дмитро Ляшко провели сьогодні, 10 листопада, особистий прийом засуджених, що відбувають покарання в Городищенській виправній колонії (№96).

Захід відбувся з метою роз’яснення засудженим особам порядку, змісту та форми звернення до Регіонального центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Участь у прийомі засуджених осіб також взяли в.о. начальника городищенської ВК Олександр Красновський та заступник начальник відділу з соціально-виховної та психологічної роботи Віктор Пулін.

Під час особистого прийому засудженим роз’яснили типові помилки, які вони допускають при написанні звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема, відсутність у заяві інформації щодо предмету звернення, цілі та виду безоплатної вторинної правової допомоги, яку бажає отримати заявник.

1

Всього консультації та роз’яснення отримали 15 засуджених осіб, окрім того, від 5 засуджених надійшли заяви про надання безоплатної вторинної правової допомоги щодо складання касаційних скарг на вироки суду, за якими їх засуджено.