назад

У Гощанському та Корецькому бюро правової допомоги відбулися прийоми громадян

gol

Вчора, 15 грудня, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василь Овдіюк разом з начальником Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Лілією Тарасюк з робочим візитом відвідали Гощанське та Корецьке бюро правової допомоги.

На виконання Плану заходів з активізації надання безоплатної первинної правової допомоги Василь Овдіюк та Лілія Тарасюк провели у бюро правової допомоги спільні прийоми громадян, під час яких надали юридичні консультації жителям цих районів.

1

Гощанське бюро правової допомоги

Спершу прийом громадян відбувся в Гощанському бюро правової допомоги. Участь у ньому взяв і керівник бюро Сергій Дубич. Переважно жителі Гощанщини зверталися з питаннями, що стосувалися земельного права, позбавлення батьківських прав, виконання судових рішень, а також оформлення субсидій.

2

Гощанське бюро правової допомоги

Опісля керівництво Регіонального центру з надання БВПД та ГТУЮ провели прийом громадян у Корецькому бюро правової допомоги разом з його керівником Оленою Миронець.

3

Корецьке бюро правової допомоги

Також під час виїзних прийомів громадян Василь Овдіюк та Лілія Тарасюк обговорили з працівниками бюро усі проблемні питання, що виникають під час правопросвітницької роботи і надання юридичних консультацій.

4

Корецьке бюро правової допомоги