назад
20.10.16

У Христинівці провели інформаційну бесіду із учнями Христинівської ЗОШ № 2

19 жовтня 2016 року в.о. начальника Христинівського бюро правової допомоги Уманського місцевого центру з надання БВПД Армен Маргарян зустрівся із керівництвом та педагогами Христинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.

Армен Маргарян розповів присутнім про діяльність системи безоплатної правової допомоги в Україні та Христинівського бюро правової допомоги, порядок надання безоплатної правової допомоги, інформацію про категорії осіб, яким надається безоплатна вторинна правова допомога, порядок звернення громадян, а також місцезнаходження Бюро, графік роботи та засоби зв’язку.
Крім цього, було проведено інформаційну бесіду серед учнів 9-х класів. В процесі розмови школярі дізнались про кримінальне законодавство України, про відповідальність неповнолітніх за скоєні правопорушення. Учні отримали буклети на відповідну тему.
Армен Маргарян також розповів, що діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які можуть стати або стали жертвами насильства в сім’ї мають право звернутись за безкоштовною правовою допомогою до Христинівського бюро правової допомоги.
Адреса Христинівського бюро правової допомоги (м. Христинівка, вул. Гагаріна, 27/2, тел. (245) 6-02-37, 067-313-66-95)