назад

У Івонченцях надавали безоплатну правову допомогу

drugiy170820165

17 серпня 2016 року головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анастасія Гречка разом з фахівцями Територіального центру соціального обслуговування виконкому Київської районної в м. Полтаві ради взяла участь у роботі «мобільного соціального офісу» на території с. Івонченці.

 

Мешканці територіальної громади мали змогу отримати безоплатну правову допомогу з питань  прийняття спадщини, призначення аліментів, отримання допомоги малозабезпеченими сім’ями. Дізналися більш детально про порядок та підстави надання безоплатної правової допомоги, яка надається місцевим центром. Люди похилого віку отримали не тільки моральну підтримку, а й реальну правову допомогу.

Виїзди «мобільного соціального офісу» будуть тривати й надалі, адже ще багато жителів села чекають на його допомогу.

Також реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).