назад

У Кам’янці-Подільському про конкурс з відбору кандидатів на посади керівників бюро правової допомоги розповіли викладачам та студентам коледжу ПДАТУ

1     З 1 вересня цього року в Україні розпочнуть роботу бюро правової допомоги, де можна буде отримати правові консультації, звернутися за безоплатною вторинною правовою допомогою, а також скористатися онлайн-сервісами Міністерства юстиції. Про можливість взяти участь у конкурсі з відбору керівників цих бюро розповідали у Кам’янці-Подільському.

     Оскільки конкурсний відбір кандидатів на посади керівників цих бюро все ще триває, 16 травня працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вадим Пархоменко та Аліна Задорожна провели робочу зустріч із завідувачем відділу «Правознавство» коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету, відповідальною за організацію навчального процесу Київського університету права НАН на базі коледжу ПДАТУ, кандидатом юридичних наук Наталією Лінник.

     — Основні вимоги до претендентів — це вища юридична освіта не нижче першого (бакалаврського) рівня, вільне володіння українською мовою, вміння користуватися ПК, доброчесність, толерантність, тому запрошуємо спробувати свої сили студентів-старшокурсників з юридичною освітою, зазначив у бесіді головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Вадим Пархоменко.

     Крім того, представники місцевого центру ознайомили викладачів навчального закладу із порядком проведення конкурсу: щоб взяти участь у відборі, потрібно заповнити електронну заявку на сайті www.legalaid-jobs.in.ua, після чого претендентам, які отримають запрошення від Координаційного центру з надання правової допомоги, необхідно буде пройти курс дистанційного навчання. Останнім етапом відбору стане інтерв’ювання.

     Після завершення зустрічі серед студентів та викладачів коледжу поширили оголошення про проведення конкурсу та інформаційні буклети про роботу Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД.

 {gallery}img/novyny/2016/05_Traven/16_02{/gallery}