назад

У Катеринівській виправній колонії працював мобільний консультативний пункт

gol

З метою інформування та сприяння ресоціалізації осіб, позбавлених волі, відбувся виїзд мобільного консультативного пункту Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з представником Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги до Катеринівської виправної колонії (№ 46).

У заході взяли участь провідний спеціаліст відділу методичного забезпечення соціальної роботи Рівненського ОЦСССДМ Тетяна Макітрук, провідний спеціаліст Сарненського РЦСССДМ Ірина Пастернак та начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Сарненського МЦ з надання БВПД Сергій Кривко.

Під час рамках заходу Сергій Кривко розповів про систему безоплатної вторинної правової допомоги та роздав інформаційні матеріали засудженим. Спільно з фахівцями центрів СССДМ особам, позбавленим волі, надали консультації та роз’яснення з питань, які їх цікавили. На завершення дехто з присутніх переглянув документальний фільм, а декому надали індивідуальні консультації.

1

Довідково. Сарненський місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: м. Сарни, вул. Широка, 22 (другий поверх приміщення «Приватбанку»). Тел.: (03655) 3-22-20, (067) 856 74 35. Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).