назад

У Кременчуцькому місцевому центрі з надання БВПД обговорювали шляхи удосконалення надання безоплатної правової допомоги

07052018krygliistil1

7 травня 2018 року у Кременчуцькому місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся круглий стіл на тему: ”Надання безоплатної вторинної правової допомоги по цивільним та адміністративним справам” за участі працівників місцевого центру, бюро правової допомоги, адвокатів системи безоплатної правової допомоги.

         Учасники засідання обговорили актуальні питання застосування норм чинного законодавства. Практичним досвідом застосування нових процесуальних кодексів поділився з працівниками місцевого центру адвокат системи безоплатної правової допомоги Жан Мусієнко. Особливу увагу присутніх він акцентував на нових положеннях про порядок подання доказів у цивільному процесі та особливості подачі клопотань у підготовчому судовому засіданні, проведення якого є відтепер обов’язковим для загального провадження.

         Питання стосовно накладення та зняття арешту у цивільному на кримінальному процесах висвітлила головний спеціаліст відділу представництва Олена Спіцина.

Очільниця Кременчуцького місцевого центру Ірина Пушкаревська проаналізувала проблемні питання, що стосуються роботи з клієнтами, забезпечення надання якісної безоплатної правової допомоги та окреслила основні завдання щодо покращення роботи відділів.

Нагадуємо, за безоплатною правовою допомогою у м.Кременчуці можна звернутися за адресою: м. Кременчук, вул. Небесної Сотні, 54. тел: (05366) 3-00-38.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.