назад
08.05.18

Про мистецтво комунікації у системі БПД дискутували у Кропивницькому

01Про те, як працює Суспільне телебачення, які є телевізійні майданчики та як правильно cпланувати виступ під час прямих ефірів, йшлося під час зустрічі продюсера та менеджера регіональної філії Суспільного телебачення у Кіровоградській області Олени Кваші та Олени Роміциної з фахівцями Регіонального центру, представниками інтеграторів місцевих центрів з надання БВПД та адвокатів.
У вступному слові Олена Шишкарьова наголосила на важливості комунікаційного напряму роботи та якісному наданні інформаційних матеріалів. «Система БПД пройшла всі етапи формування, але з часом з’являються нові виклики, нові комунікаційні завдання, оновлюються підходи до висвітлення діяльності системи. Тому, ми повинні використовувати всі інформаційні ресурси аби полегшити доступ до правової допомоги», – зазначила Олена Шишкарьова.

02
 
Учасники навчального заходу обговорили дієві механізми з інформування громадян про систему БПД, підготовки якісного інформаційного контенту з урахуванням різних цільових груп та різних телевізійних майданчиків.
 
03
 
04
 
 
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.