назад

У Луцьку відкрили ще один пункт юридичного консультування

IMG 804724 березня 2016 року у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі (військова частина А-4554), що знаходиться за адресою м. Луцьк, вул. Сенаторки Левчанівської, 4 відкрито мобільний консультаційний пункт для ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (в тому числі учасників АТО).

Деталі роботи консультаційного пункту начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Катерина Олійник та в.о. начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Луцького місцевого центру з надання БВПД Катерина Доманська узгодили з начальником гарнізонного військового госпіталю Олександром Хоменком. Було досягнуто домовленості, що наразі пункт консультування працюватиме в телефонному режимі, а в разі необхідності працівники Центру будуть здійснювати виїзні прийоми громадян.

IMG 8047
Крім того, працівники Луцького місцевого центру з надання БВПД провели лекцію для пацієнтів закладу. Слухачів поінформували про діяльність Центру, зокрема зазначили, які саме категорії громадян мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, які види правової допомоги надаються Центром, розповіли про взаємодію Луцького МЦ з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями. Також присутнім розповіли про хід реформи територіальних органів юстиції та можливість отримання адміністративних послуг у режимі онлайн.

IMG 8041
По завершенню заходу слухачам роздали друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Луцький місцевий центр.