назад

У Львові до сімейної радниці зверталися з приводу стягнення аліментів та виїзду дитини за кордон

RC radnycia novПрийом сімейної радниці у Львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся сьогодні, 7 травня.

Упродовж прийому до сімейної радниці Надії Філінської-Іваньо звернулись клієнти з сімейних питань, серед яких – виплати аліментів та виїзд дитини за кордон.

Крім сімейної радниці, на прийомі громадян були присутні фахівці Регіонального та Львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

RC radnycia nov2

Варто зазначити, що відвідувачів поінформували про кампанію «Відповідальне батьківство», що реалізується в межах правопросвітницького проекту «Я маю право!» з метою підвищення правової обізнаності батьків щодо мінімального рекомендованого розміру аліментів та санкцій для їх неплатників; податкової знижки на оплату навчання дитини.

Нагадаємо, прийом сімейної радниці відбувається щовівторка з 10 до 13 год. у Львівському місцевому центрі з надання БВПД за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 30.

Ініціатива «Сімейні радники» – це спільна ініціатива Міністерства юстиції України, державної системи безоплатної правової допомоги та громадськості. Сімейні радники співпрацюють з юристами системи безоплатної правової допомоги, фахівцями державної виконавчої служби Мін’юсту, співробітниками Міністерства соціальної політики, Національної поліції, психологами та іншими представниками державних структур та громадськості.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).