назад

У «Містечку USAID» жителі Черкащини більше дізналися про судову систему України

Минулого тижня, в межах акції “Містечко USAID”, місія Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) спільно з Черкаським місцевим центром з надання БВПД представили черкасцям свої програми, які реалізуються в м. Черкаси та Черкаській області. У «Містечку USAID» жителі та гості міста отримали безоплатні юридичні консультації та інформаційно-освітні матеріали про судову систему України.
Працівники центру Ірина Крутоус та Таміла Данько надали безоплатні юридичні консультації з питань звернення до суду, з питань ризиків, пов’язаних з торгівлею людьми, правил безпечної подорожі, легального працевлаштування за кордоном та порядком надання допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми, а також провели  з  дітьми  правові інтерактивні ігри «Хто і де є в залі суду» та «Справедливці».
«Містечко USAID» – це щорічна серія подій Агентства США з міжнародного розвитку, які проходять влітку у трьох різних містах України. У 2019 «Містечко» вже відбулося у Северодонецьку, а наступним містом після Черкас буде Маріуполь.
Нагадуємо, що за безоплатною правовою допомогою можна звернутися до Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя, 221; тел.: (0472) 333-228.