назад

У Мукачеві‬ навчали новопризначених працівників бюро правової допомоги‬‬‬‬‬

ldnig4fl38u    У п’ятницю, 12 серпня, на базі Мукачівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги пройшли ознайомчі заходи для новопризначених працівників бюро правової допомоги, які запрацюють уже з 1 вересня цього року.

    У заході взяли участь начальник Іршавського бюро правової допомоги Роман Мешко, заступники начальників Свалявського, Берегівського та Воловецького бюро правової допомоги Тетяна Татач, Алла Коштура, Едуард Пижик та головні спеціалісти цих бюро Марина Пинзеник, Едіта Гончарова та Наталія Мадяр.

    Директор Мукачівського МЦ з надання БВПД Костянтин Молнар розповів присутнім про місію та бачення системи надання безоплатної правової допомоги, наголосив на цінностях, які сповідує команда та окреслив першочергові завдання.

    Начальник відділу правової інформації та консультації Марина Мочаркопредставила новим колегам роботу відділу, надавши кожному можливість на практиці ознайомитися з цим напрямком роботи.

    Новопризначені працівники ознайомилися і з роботою відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної вторинної правової допомоги, який очолює Мирослава Пилипчинець, а також відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, за діяльність якого відповідає Вікторія Бурлака. Упродовж навчання акцентувалася увага на організації роботи новостворених бюро, створення бази суб’єктів надання первинної правової допомоги, тощо.

    Нагадаємо, що з 1 вересня бюро правової допомоги, які підпадають під юрисдикцію Мукачівського місцевого центру, запрацюють у містах Берегово, Свалява, Іршава та смт. Воловець.

9g1wfjp6fww

fhghc6scpuk