назад

У Миколаєві відбулося засідання Керівної ради системи безоплатної правової допомоги регіону

{module 06.03.19}У приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області відбулося засідання Керівної ради системи безоплатної правової допомоги регіону.

Директор Регіонального центру Наталія Гнатуша довела до відома членів Керівної ради інформацію про те, що Координаційний центр з надання правової допомоги проаналізував розподіл функцій між центрами з надання БВПД та відповідними структурними підрозділами, координацію їх діяльності, відповідність структури, обсягу людських ресурсів функціям, що вони виконують, а також розподіл адміністративних та сервісних напрямків діяльності.

2

За результатами функціонального аналізу Координаційним центром прийнято рішення щодо удосконалення територіальної мережі системи надання БПД. Так, Перший миколаївський місцевий центр з надання БВПД перейменовано на Миколаївський місцевий центр з надання БВПД. Другий миколаївський місцевий центр з надання БВПД буде приєднаний до Миколаївського місцевого центру з надання БВПД.

Відповідно до наказів Мін´юсту, Координаційний центр з надання правової допомоги утворив комісії з реорганізації місцевих центрів з надання БВПД та затвердив їх голів. У свою чергу, голови комісій мають затвердити персональний склад комісій, забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з реорганізацією.

За результатами обговорення, членами Керівної ради прийнято відповідні рішення, спрямовані на скорочення адміністративних функцій та спрямування відповідних ресурсів на підвищення якості послуг, що надаються клієнтам системи БПД.