назад

У Ніжинському місцевому центрі обговорили основні напрями діяльності на 2018 рік

P131057831 січня 2017 року з метою підведення підсумків роботи 2017 року, а також планування, обговорення пріоритетних напрямів діяльності на 2018 рік, у Ніжинському місцевому центрі з надання БВПД була проведена робоча нарада за участю працівників центру та керівників бюро правової допомоги.

Під час наради директор Ніжинського місцевого центру Володимир Бригинець проаналізував стан виконання плану за 2017 рік, зупинився на результативних показниках роботи кожного бюро, довів пріоритетні напрями розвитку, планування та організації роботи центру на 2018 рік .

В ході спілкування також були обговорені питання : взаємодія з ОМС , посилення правової спроможності територіальних громад, прийняття програм БПД ; представництво інтересів осіб у судах, інших державних органах представниками центру; проведення правопросвітницьких , інформаційно-роз’яснювальних заходів загальнонаціонального проекту «Я маю право!»; забезпечення роботи дистанційних , мобільних консультаційних пунктів; робота з адвокатами; наповнення довідково-інформаційної платформи правових консультацій «WikiLegalAid» та інше. З метою проведення регулярного моніторингу бюро силами місцевого центру , а також для підтримки якості надання безоплатної правової допомоги, подібні зустрічі будуть проводитись і надалі.P1310580

Нагадаємо, за отриманням консультацій та захистом своїх прав можна звернутися до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Ніжин, вул. Богуна, 8 (3-й поверх) або за телефоном (04631) 7-16-15) та його структурних підрозділів (бюро правової допомоги), а також за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103.