назад

У Веселому обговорили напрямки співпраці щодо запобігання та протидії домашньому насильству

14830 січня 2018 року працівники Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної  вторинної правової допомоги відвідали смт Веселе Мелітопольського району задля вирішення нагальних питань та проведення правопросвітницьких заходів.

       Спільно с працівниками Веселівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області проведено «круглий»  стіл по обговоренню нових підходів та графіку спільних заходів з реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право».

   147    Директор Мелітопольського МЦ Олександр Булгаков провів робочі зустрічі з начальником Управління соціального захисту населення Веселівської районної державної адміністрації Оленою Кіяшко та начальником Територіального управління Пенсійного фонду  Тимофієм Михайловим. Під час зустрічей було роз’яснено, що 07.01.2018 року набрав чинності Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», яким внесено зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу», та обговорено розширення доступ до безоплатної вторинної правової допомоги для осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі. Також було узгоджено графік роботи мобільних офісів з надання безоплатної первинної правової допомоги в даних установах на 2018 рік.

       Користуючись нагодою також було здійснено вуличне інформування мешканців населеного пункту та розповсюджено в державних установах інформаційні матеріали та буклети про систему безоплатної правової допомоги та проект «Я маю право».149

Мелітопольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Мелітополь, вул. Вакуленчука 99. Наші телефони: (0619)43-00-58; (0619)43-00-59 та 096-523-98-55 

Єдиний телефонний номер системи

безоплатної правової допомоги:  0-800-213103