назад

У Ніжинському місцевому центрі відбулася зустріч інтеграторів

фотка лена14 грудня 2017 року з метою обміну досвідом та підвищення кваліфікації працівників місцевих центрів відбулася зустріч працівників відділів правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД Ніжинського та Чернігівського місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги, Олени Іванової та Оксани Мурашко.

В рамках зустрічі інтегратори обговорили проблемні питання зовнішньої та внутрішньої комунікації: написання інформаційних матеріалів, вимоги до тексту із врахуванням жанру, загальні настанови ефективної співпраці зі ЗМІ, алгоритм дій щодо організації та проведення тематичних заходів інформаційного, освітнього, виховного характеру.

Окрім того, в ході спілкування особлива увага була приділена розвитку правопросвітництва у територіальних громадах, підпорядкованих йому бюро правової допомоги, а також надання консультаційно-методичної допомоги органам місцевого самоврядування щодо удосконалення надання ними БПД та прийняття відповідних місцевих програм.

На завершення працівники місцевих центрів поділилися досвідом, напрацюваннями для покращення рівня інформаційного супроводження діяльності місцевих центрів та популяризації системи БПД серед населення.

За отриманням консультації та захистом своїх прав можна звернутися
до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД ( м. Чернігів, пр-т Миру, буд. 49-а, телефоном (0462) 77-51-68) та Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Ніжин, вул. Богуна, 8 або за телефоном (04631) 7-16-15) . Єдиний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103.