назад

У Новоград-Волинську обговорювали проблеми учасників АТО та шляхи їх вирішення

31.07.2016 - ATO 231 липня фахівці Регіонального центру спільно з Бердичівським, Коростенським та Новоград-Волинським місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяли участь у загальних зборах ГО «Спілка Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО та бойових дій». Традиційно зібрання проводили у приміщенні 31 Гарнізонного будинку офіцерів у м. Новоград-Волинський.

31.07.2016 - ATO 4 31.07.2016 - ATO 1

Інтегратор Новоград-Волинського місцевого центру Віталій Радзивіл розповів з якими проблемами учасники АТО найчастіше звертаються за правовою допомогою та роз`яснив, як діяти у тій чи іншій ситуації. Віталій Радзивіл наголосив на розширенні доступу до правової допомоги: «З 1 вересня у Житомирській області відкривається 19 бюро правової допомоги. Працівники бюро надаватимуть безоплатну первинну правову допомогу (юридичні консультації); забезпечуватимуть доступом до безоплатної вторинної правової допомоги (прийом звернень від громадян); здійснюватимуть активне правоосвітництво); забезпечуватимуть доступом до електронних сервісів Міністерства юстиції».

31.07.2016 - ATO 6

Начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Регіонального центру з надання БВПД Олена Герасименко відмітила, що центри правової допомоги ніколи не залишаються осторонь будь-яких проблем учасників бойових дій на Сході країни. Окремо розповіла про можливість отримати безоплатного адвоката при затриманні.

31.07.2016 - ATO 5

Наприкінці зустрічі Віталій Радзивіл вкотре нагадав учасникам зустрічі адреси місцевих центрів, аби кожен, хто потребує правової допомогти, мав змогу отримати її безоплатно.

31.07.2016 - ATO 3