назад

У Охтирці обговорювали право дитини на вільний вибір професії

OkM 171123 0123 листопада вихованці Охтирським МЦПО – МАН на чолі з керівником гуртка «історичне краєзнавство» Галиною Альжинською та фахівцем Охтирського місцевого  центру з надання БВПД Мариною Лапоног долучилися до Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини.

Перегляд відбувався у Охтирській Центральній міській бібліотеці, під час якого працівник Наталія Журавель розповіла про мету фестивалю, що сприяє популяризації і розвитку документального кіно та підвищення рівня дотримання прав людини в Україні.

OkM 171123 02

Цього дня переглядали короткометражний фільм «Альфредо», де йшлося про право вибору майбутньої професії, шлях до своєї мети та обговорено його зміст. «У такий спосіб ми намагаємося формувати в учнів уявлення про зміст і значення праці людей різних професій, про професії батьків, значення їхньої праці для інших людей», – зазначила Марина Лапоног. Із вихованцями Охтирського МЦПО – МАН обговорювали зв’язки між працею людей і ставленням до неї; вчилися аналізувати, узагальнювати; виховувати повагу до трудівників, до законів України та згадали «сродну працю» Г.С. Сковороди.

OkM 171123 03

 

За більш детальною інформацією звертайтеся до Охтирського МЦ з надання БВПД: вул. Перемоги, 13; тел. (05446) 4-22-23.