назад

У приміщенні Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся прийом громадян

Консультації в місцевому БПД 002010 січня 2018 року директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко та начальник Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олег Трейтяк провели спільний прийом громадян з питань діяльності органів юстиції та системи надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Консультування громадян відбулося у приміщенні Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

За отриманням правової допомоги звернулося троє громадян. Питання стосувались: строку прийняття спадщини та видачі свідоцтва про право на спадщину; наслідків пропущення строку для прийняття спадщини; умов та порядку розірвання шлюбу; тривалості судового процесу розлучення за відсутності згоди другого з подружжя; порядку призначення та надання субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг безробітнім особам.Консультації в місцевому БПД 0010

На всі запитання громадяни отримали змістовні та обґрунтовані відповіді.
Також присутніх ознайомили з загальнонаціональним правопросвітницьким проектом «Я маю право!» та роздали інформаційні буклети «Я МАЮ ПРАВО!».Консультації в місцевому БПД 0007

Нагадуємо, за отриманням консультації та захистом своїх прав можна звернутись до Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, за адресою: 14005, м. Чернігів, пр-кт. Миру, буд. 49а, офіс 709, телефон: (0462) 77-51-68.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.Консультації в місцевому БПД 0027