назад

У Регіональному центрі відбулася керівна рада

ker 2    25 квітня у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги в Закарпатській області відбулася керівна рада за участі директора РЦ Василя Попадинця, заступника директора Лариси Фучко, головного бухгалтера Марини Азарко, директорів Хустського, Мукачівського та Ужгородського місцевих центрів з надання БВПД – Наталії Дубчак, Костянтина Молнара та Михайла Давиденка.

    На порядок денний були винесені питання аналізу результатів роботи регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги за І-й квартал 2017 року, а також представлення підсумків моніторингу діяльності місцевих центрів з надання БВПД. Директори місцевих центрів поінформували присутніх про основні показники діяльності центрів за перші три місяці 2017-го року. Аналізуючи звіти директорів, Василь Попадинець звернув їхню увагу на важливості виконання запланованих заходів у ІІ-му кварталі поточного року.

ker 1    Про результати проведеного моніторингу діяльності місцевих центрів доповіла Лариса Фучко. Учасники керівної ради також обговорили важливі робочі питання центрів.