назад

У Регіональному центрі відбулося засідання керівної ради системи БПД Рівненщини

гол

Сьогодні, 16 січня, у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулося засідання керівної ради директорів системи надання БВПД Рівненщини під головуванням директора РЦ Василя Овдіюка.

Участь у засіданні керівної ради взяли заступник директора РЦ Микола Павлюк,  директор Рівненського МЦ Алла Негрей, в.о. директора Сарненського МЦ Юлія Міхнова, а також начальники відділів Регіонального центру Інна Ніколова, Олександр Панкрухін та Євген Томчик.

1

На порядку денному засідання керівної ради директорів системи БПД Рівненщини обговорювали різноманітні питання, що виникають у діяльності центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.

2

Зокрема, найбільш актуальними питаннями наразі є також підбиття підсумків роботи та виконання планів діяльності за 2017 рік, коригування відповідних планів центрів з надання БВПД на 2018 рік, а також розподіл кошторисних призначень у 2018 році.

3

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).