назад

У Регіональному центрі відбулося засідання керівної ради системи БПД Рівненщини

gol

Сьогодні, 10 листопада, у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області відбулося засідання керівної ради директорів системи надання БВПД Рівненщини під головуванням директора Регіонального центру Василя Овдіюка.

Основні питання, які виносилися на розгляд керівництва центрів з надання БВПД, стосувалися постанови Кабінету Міністрів України № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів». 

Зокрема, під час керівної ради обговорювалися питання про розробку заходів щодо ефективного та раціонального використання державних коштів, передбачених для утримання центрів системи безоплатної вторинної правової допомоги Рівненщини. Окрім того, у вказаній постанові зазначено, що Кабінет Міністрів України постановляє державній казначейській службі здійснювати у першочерговому порядку та в повному обсязі платежі на оплату послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надаються безоплатну вторинну правову допомогу.

1

Участь у засіданні взяли керівники структурних підрозділів Регіонального центру, зокрема, заступник директора Сергій Іллюк, головний бухгалтер Тетяна Демчук, начальник відділу фінансової, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Інна Шевчук, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Світлана Бухтіярова, а також директори місцевих центрів – Віктор Шевчук, Алла Негрей та Микола Павлюк.