назад

Жителів Глухова консультували керівники

ShM 2016 11 10 gromadyanu 1Заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Валентина ВОЛОБУЄВА взяла участь у прийомі громадян спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Сумській області Іриною СВИСТУН.

9 листопада людей консультували у Глухівському бюро правової допомоги. В ході виїзного прийому громадян були надані вичерпні консультації, які стосувалися, зокрема, 

позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів. На спільних виїзних прийомах громадяни мають можливість отримати змістовні консультації та роз’яснення.

 «Така  форма роботи здійснюються на виконання доручення міністра юстиції, відповідно до затвердженого графіку. 23 листопада керівництво Регіонального центру та Головного територіального управління юстиції консультуватиме у Лебедині, а 7 та 21 січня – відповідно, в Кролевці та Тростянці.»

Валентина ВОЛОБУЄВА, заступник директора  Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правої допомоги. 

ShM 2016 11 10 gromadyanu 2Нагадаємо, у рамках виконання плану заходів з активізації надання безоплатної первинної правової допомоги об’єднана команда фахівців побувала у Путивлі та Ромнах.

Про зустріч у Ромнах – детальніше читайте тут.

За правовими консультаціями звертайтеся до Глухівського  бюро правової допомоги: м. Глухів, вул. Шевченка, 10., т. (05444)7-07-12, 7-07-20.