назад

У Регіональному центрі відбувся семінар для співробітників відділів з питань пробації

122.09.2017 у конференц-залі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області відбувся семінар для співробітників Херсонського міського та Білозерського і Олешківського районних відділів з питань пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України. Мета заходу полягала у тому, щоб ознайомити учасників з системою безоплатної правової допомоги та налагодити конструктивну співпрацю.

2

3

У ході семінару менеджер з якості Максим Магда розповів співробітникам відділів з питань пробації про те, у чому полягає безоплатна правова допомога і хто може нею скористатися. Також він презентував мережу центрів та бюро правової допомоги у нашій області.

4

Начальник відділу організації надання БПД Олена Іпатенко роз’яснила, що необхідно зробити для отримання безоплатної правової допомоги, у тому числі особам, які засуджені до відбування різних видів покарань.

5

Директор Центру Марина Єлисєєва подякувала працівникам відділів з питань пробації  за налагоджену співпрацю з місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги, а також   відповідала на численні запитання учасників семінару.

6

Присутніх цікавили, зокрема, професійні аспекти роботи адвокатів, засоби протидії порушенням прав людини, взаємодія з судами та правоохоронними органами і навіть історія Регіонального центру та його досягнення. Наприкінці семінару їм були вручені інформаційні матеріали про нашу систему, які вони пообіцяли використовувати в роботі.