назад

У Ромнах налагоджено співпрацю із центром надання адміністративних послуг

KoM 2017 05 15 Romny zuctrych15 травня заступником начальника Роменського бюро правової допомоги Аллою Єрньєй проведено  робочу зустріч  із представником Центру надання адміністративних послуг при Роменській районній державній адміністрації Тетяною Солдатенко з питань  співпраці центру надання адміністративних послуг з бюро правової допомоги щодо прощення процедури отримання адміністративних послуг.

Основні питання, які обговорювалися – надання суб’єктам звернень вичерпної інформації і консультацій щодо вимог та порядку надання адміністративних послуг; захист персональних даних  суб’єктів звернень; строки розгляду справ та прийняття рішень; законність складення протоколів про адміністративні правопорушення у випадках, передбачених законом; функції адміністратора та його взаємодії із суб’єктами надання  послуг. Також було обговорено питання найбільш складних випадків надання адміністративних послуг у сфері реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, земельних відносин.

У ході зустрічі  узгоджено процедуру перенаправлення клієнтів, які потребують вторинної правової допомоги до бюро правової допомоги, яке знаходиться в  приміщенні Роменської районної державної адміністрації. Взаємовигідна співпраця бюро та центру з надання адміністративних послуг дасть змогу біль ефективно вирішувати проблемні питання мешканців Роменщини. Алла Єрньєй більш детально розповіла працівникам центру адміністративних  пророботу контакт-центру системи безоплатної правової допомоги, що працює в тестовому режимі в Сумах.
Довідково: 
Роменське бюро правової допомоги знаходиться за адресою (поштова адреса): бульварСвободи, 1, м. Ромни, Сумська область, 42000, (приміщення райдержадміністрації).

Тел. зі стаціонарних номерів:(05448) 5-11-99, 5-10-66 

Моб. тел.: +380988494066 

E-mail: romenske@legalaid.sm.ua

 

0 800 213 103 – цілодобово безкоштовно з усіх номерів