назад

У селі Слобода Буринського району працював мобільний консультаційний пункт

 171003 11Задля покращання доступу жителів сіл Буринського району до безоплатної правової допомоги, 2 жовтня головний спеціаліст бюро правової допомоги Аліна Тюндер провела консультування та вуличне інформування мешканців села Слобода Буринського району на базі мобільного консультаційного пунктуПрийом громадян проводився в приміщенні сільської ради. За правовою допомогою до фахівця бюро звернулось 4 особи, яким надана кваліфікована правова допомога. Питання, які цікавили громадян, стосувалися оформлення спадщини, переоформлення земельного паю

та шлюбних відносин.

Після прийому громадян, працівник бюро провела вуличне інформування жителів с. Слобода, під час якого жителям села були надані інформаційні брошури з зазначенням часу роботи бюро та Конотопського місцевого центру, адрес та контактних  номерів телефону.

 171003 14

Вона також повідомляла громадянам про можливість отримання правових консультацій від спеціалістів Сумського контакт-центру за єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0-800-213-103 та особистого консультування у спеціаліста на  базі їх сільської ради під час роботи мобільного пункту консультування у листопаді місяці.

Довідково:

Для отримання безоплатної правової допомоги звертатися до Буринського бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою:м. Буринь, площа Першотравнева, 20 (1 поверх приміщення районної ради)

тел. (099) 504-73-25, (05454) 2-10-70

e-mail: burynske@legalaid.sm.ua

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги України 0 800 213 103.