назад

У Шепетівці підбили підсумки роботи місцевого центру за п’ять місяців та провели навчання з працівниками

навчання1     Наприкінці минулого тижня, 2 червня, в Шепетівському місцевому центрі з надання БВПД підбили підсумки роботи центру за п’ять місяців 2017 року та провели семінар для працівників. Участь у заходах взяли директор Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Наталія Стьопіна і начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів регіонального центру Сергій Дрелінський.

     Директор Шепетівського місцевого центру Володимир Бузиль ґрунтовно проаналізував показники діяльності центру, зокрема бюро правової допомоги, звернув увагу на проблемні питання в роботі та заходи, які необхідно вживати для їх вирішення.

     Наталія Стьопіна наголосила на необхідності підвищення професійного рівня працівників бюро правової допомоги, а Сергій Дрелінський порушив питання якості надання правових консультацій відвідувачам, підготовки позовних заяв, здійснення представництва інтересів клієнтів у суді.

навчання2

     Після наради Наталія Стьопіна провела семінар для працівників центру. Під час навчання йшлося про те, як має відбуватися інтерв’ювання та консультування клієнтів, обговорювали також порядок прийняття звернень від громадян про надання безоплатної вторинної правової допомоги, вимоги до складання позовних заяв, скарг та клопотань.

     Учасники семінару активно обговорювали приклади ситуацій, що виникають у роботі з клієнтами. Жваву дискусію спричинили випадки, які Наталія Стьопіна та Сергій Дрелінський наводили з власної адвокатської практики.

 *   *   *

Шепетівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

(м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 44, тел. (03840) 4-00-15)

Білогірське бюро правової допомоги — смт Білогір’я, вул. Шевченка, 44, тел. (03841)2-04-68.

Ізяславське бюро правової допомоги — м. Ізяслав, вул. Жовтнева, 16а тел. (03852)2-61-70.

Нетішинське бюро правової допомоги — м. Нетішин, пр. Незалежності, 12 тел. (03842)9-04-05.

Полонське бюро правової допомоги — м. Полонне, вул. Л.Українки, 101 тел. (03843)2-03-52.

Славутське бюро правової допомоги — м. Славута, вул. Миру, 15 тел. (03842)7-06-14.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.