назад

У Шостці обговорили аспекти співпраці місцевого центру з надання БВПД та управління освіти

ShM 170904 014 вересня з метою підвищення правової освіти та обізнаності щодо функціонування системи безоплатної правової допомоги інтегратор Шосткинського місцевого центру Юлія Зацаринна  провела робочу зустріч з керівництвом та працівниками управління освіти Шосткинської міської ради для визначення конкретних напрямків співпраці.

У ході зустрічі Юлія Зацаринна проінформувала освітян про основні функції системи безоплатної правової допомоги, перспективи розвитку системи, концепцію функції та місію, цінності. Також працівники місцевого центру та освітяни обговорили питання проведення просвітницьких заходів для учнів, студентів навчальних закладів, батьків, педагогічних працівників, організація та спільних заходів у рамках проведення Тижня права, допомога в підготовці дітей до участі Всеукраїнських олімпіад з правознавства, створення дистанційних пунктів консультування.

«Такі правопросвітницькі заходи сприятимуть в майбутньому  підвищенню рівня правової обізнаності населення, допомагають дітям набути елементарні знання про найважливіші закони нашої держави, сприяють виробленню вміння використовувати ці знання у повсякденному житті», – зазначила начальник управління освіти Шосткинської міської ради Наталія Сергейко.

ShM 170904 02

Зустріч пройшла в дружній атмосфері, сторони домовились про поглиблення співпраці і спланували спільні дії щодо безоплатної правової допомоги на найближчий час та підписання меморандуму про співпрацю.

Довідково: Шосткинський місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: м. Шостка, вул. Горького, 4, т. (05449) 7-30-94, 7-28-05.