назад

У Шостці провели флеш-моб про право на безоплатну правову допомогу

ShM 170113 0   Працівники Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги пройшлися вулицями міста Шостки, аби ще раз нагадати: якісні юридичні послуги у місті отримати можна, і для цього не обов’язково діставати кошти з гаманця

З метою підвищення правової обізнаності мешканців територіальних громад та надання їм правових послуг, спрямованих на забезпечення реалізації та захисту прав і свобод громадянина, 13 січня працівники центру в черговий раз провели вуличне інформування

жителів міста Шостки  щодо роботи Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та правових послуг, що надаються працівниками центру. 

ShM 170113 1

Зокрема, співробітники Шосткинського  МЦ роз’яснювали громадянам про правові послуги, які вони можуть отримати у місцевому центрі, можливість отримати безоплатну вторинну правову допомогу та зміни, які відбулися в частині розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, роботу онлайн-сервісів Міністерства юстиції України тощо.

ShM 170113 2

Заходи щодо інформування населення проводилось співробітниками у центрі міста Шостка, а також місцях великого скупчення людей.

ShM 170113 3

До заходу долучилася і студентка Одеської національної академії Аліна Гайтина, яка наразі проходить практику у Шосткинському МЦ.

ShM 170113 4

В ході вуличного інформування були роздані інформаційні буклети щодо роз’яснень правових послуг, що надаються центром та контактними даними. Працівники центру вважають, що така акція є досить корисною, адже у Шостці ще є безліч людей, які потребують правової допомоги, а куди звернутися – не знають.