назад
22.01.19

У Вінниці завершився другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

22 01 2019 1

22 січня 2019 року у Регіональному центрі діяла комісія з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – комісія). Це був другий етап конкурсу, що проходив шляхом індивідуальних співбесід з адвокатами. Адвокатів оцінювали за критеріями мотивації до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельності, емоційної врівноваженості, вміння представити приклади надання правової допомоги.

До складу комісії увійшли: представник Ради адвокатів Вінницької області Володимир Саушкін, член ради відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України» у Вінницькій області Олег Руденко, судді Вінницького апеляційного суду Олександр Панасюк та Світлана Мішеніна, заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Володимир Коваль. Голова комісії – директорка Регіонального центру Марина Лукіянова, секретар комісії – Лілія Галайчук.22 01 2019 2

До участі у другому етапі конкурсу було допущено 19 адвокатів. Ті, хто його пройдуть, зможуть долучитися до надання БВПД. Відомості про них включаються до Реєстру адвокатів, які надають БВПД.

Адвокати залучатимуться до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі на підставі договору відповідно до Порядку і умов укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі, затверджених постановою КМУ від 11.01.2012 № 8.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області працює за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106