назад

У Володимир-Волинському консультували суб’єктів пробації

DSC02627Директор  Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області  Наталія Смолярчук, в.о. директора Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Лариса Базіла та регіональний представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у Волинській області Любов Сітовська провели спільний виїзний прийом громадян  у Володимир-Волинському міськрайонному відділі Філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області 9 квітня 2019 року.

Суб’єктам пробації було надано консультації та роз’яснення із питань працевлаштування за відсутністю паспорта громадянина України, порядку відрахування у дохід держави під час відбування виправних робіт, відповідальності за невчасну сплату аліментів, виконання вироку щодо конфіскації майна тощо.

DSC02637

DSC02643

Варто зауважити, що заходи відбулись на виконання укладеного Меморандуму про співпрацю та партнерство між Координаційним центром з надання правової допомоги та Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини, яким, зокрема, передбачено  здійснення моніторингу, аналізу та обміну інформацією щодо стану забезпечення прав і свобод людини в Україні, зокрема права на безоплатну правову допомогу, вивчення та узагальнення випадків, що свідчать про наявність порушень прав і свобод людини тощо.

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua

Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 19. Тел. (03342) 3-80-11. E-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний контакт-центр системи безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів).