назад

У Володимир-Волинському районі говорили про земельні відносини

В516 листопада 2018 року в рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» фахівці Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД для посадових осіб Березовичівської сільської ради провели семінар на тему: «Земельні відносини».

На семінарі були розглянуті питання безоплатної передачі земельних ділянок, договору оренди землі та земельного податку.

Окрім цього, учасниками семінару обговорено шляхи вирішення проблемних питань, що виникають під час державної реєстрації речових прав на земельні ділянки та надання земельних ділянок учасникам АТО.

Земельні відносини2
Відповідний захід відбувся завдяки налагодженій тісній співпраці між місцевим центром та Березовичівською сільською радою, що закріплена у раніше підписаному Меморандумі про співпрацю.

На завершення перебування у сільській громаді, на прохання сільського голови, фахівці центру відвідали двох одиноких престарілих громадян, яким надали адресну правову допомогу.

У приміщенні сільської ради та на території населеного пункту розміщені інформаційні матеріали правового характеру.

Довідково:
Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 19. Тел. (03342) 3-80-11.
E-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний телефон системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів).