назад

У виправній колонії проведено правове інформування засуджених осіб

24862161 2055002658048667 9104043420937236743 nВ рамках Всеукраїнського тижня права 07 грудня 2017 року заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Олеся Пирковська та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Якубенко відвідали державну установу «Чернігівська виправна колонія № 44». З метою роз’яснення права на безоплатну вторинну правову допомогу, спеціалісти зустрілися із засудженим, які відбувають покарання у виді позбавлення волі в установі.

В ході зустрічі присутнім було роз’яснено порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги засудженим особам, які відбувають покарання у місцях позбавлення волі, та види правових послуг, на які мають право особи даної категорії. Особливу увагу було приділено питанню правильного оформлення звернень осіб, у яких виникла необхідність в отриманні безоплатної вторинної правової допомоги та надано примірний зразок заяви засудженої особи про отримання такої допомоги. Також, засуджені мали змогу задати представникам Регіонального центру запитання та отримали на них змістовні вичерпні відповіді.

З метою інформування засуджених, які відбувають покарання у Чернігівська виправна колонія № 44, про їх права представники Регіонального центру залишили роздатковий матеріал та інформаційні буклети.