назад

У Житомирі відбувся другий етап конкурсу з відбору адвокатів

KA121 січня у Житомирі пройшов другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Конкурсна комісія під головуванням директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександра Гербеди провела співбесіди з адвокатами, які хочуть працювати у системі безоплатної вторинної правової допомоги. До складу комісії увійшли:начальник Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександр Грабар, перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Ірина Волошина, завідувач сектору судової роботи та міжнародного співробітництва Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Інна Нечипоренко голова Житомирського окружного адміністративного суду Сергій Черноліхов, голова Ради адвокатів Житомирської області Валерій Прокопчук, голова Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Житомирської області Наталія Радушинська, голова громадської організації «Мир на долоні» Ірина Гладка. Секретар комісії – начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олена Вовнюк. Компетентне та фахове журі оцінювали адвокатів за наступними критеріями: мотивація для надання безоплатної правової допомоги, комунікабельність, емоційна врівноваженість та вміння представляти приклади надання правової допомоги.
Результати другого етапу конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, будуть розміщенні на сайті згодом.

{module РЦ}